Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2013. Július 16. 22:36, kedd | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Vonatdobálók

Vonatdobálók

Gyerekek is benne voltak a „jó mókában”.

Kolontáron dobált meg kővel négy, 12 és 14 év közötti fiú egy menetrend szerinti, Budapest-Szombathely között közlekedő személyvonatot és egy tehervonatot 2013. július 12-én nem sokkal délután 5 óra előtt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiúk a vonat érkezése előtt a sínekre téglákat helyeztek, majd a közeledő szerelvény felé bazaltköveket hajítottak. Csupán a szerencsének köszönhető, hogy sem személyi sérülés, sem dologi kár nem keletkezett. Az intézkedő rendőrök a négy személy ellen büntető feljelentést tettek, a 14 éves fiatalkorút pedig a Devecseri Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Hasonló eseménynél kellett intézkedniük a hétvégén a balatonalmádi rendőröknek is, miután a 21 éves pilisborosjenői Cs. András gördeszkájával dobott meg egy Balatonfüred felé közlekedő személyvonatot. Sérülés itt sem történt. A férfit az intézkedő rendőrök egy közeli vendéglátó helyen igazoltatták, aki ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon indult eljárás.

Címkék: vonat, vonatdobálás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Június 06. 05:00, kedd | Bulvár

Egy Ferrarit féláron a NAV-tól?

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a NAV következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 05. 14:24, hétfő | Életmód

Megjelent a Budapest Bár új lemeze, a Tíz után

Tíz után címmel megjelent a Budapest Bár új stúdióalbuma. A tizenhat éve működő népszerű csapat július 5-én a Budapest Parkban mutatja be friss anyagát.

2023. Június 05. 14:23, hétfő | Belföld

Orbán Viktor a Roszatom vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval - tájékoztatta az MTI-t a miniszterelnök sajtófőnöke.