Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 11. 09:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Napló online

Váltás a szakigazgatási szerv élén

Váltás a szakigazgatási szerv élén

Nesztinger Péter távozása nyomán Troják László személyében új vezetője van a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szervének.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási vezetői posztjának betöltésével Troják Lászlót bízta meg dr. Kovács Zoltán, a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.
Troják László 2003-ban kezdett a Veszprém Megyei Munkavédelmi Felügyelőségen, 2005-től már igazgatóhelyettesként dolgozott. A régiós átszervezés után ismét munkavédelmi felügyelő lett, de külön megbízása volt a munkavédelmi felügyelők szakmai irányítására. A kormányhivatalok felállítása után átszerveződött felügyelőségben ismét a munkavédelmi igazgatóhelyettesi feladatokat látta el. Nesztinger Péter távozása után továbbra is maradt ez a beosztása, emellett helyettesítőként látja el a szakigazgatási szerv vezetői teendőit.


Troják László rendezett viszonyokat vett  át  elődjétől. A szakigazgatási szervnek a kormányhivatalba történő integrálódásával kapcsolatos feladatok végrehajtásának nagy része Nesztinger Péter idején megtörtént. Az ő munkáját kell továbbvinni, illetve az integrációból még hátralevő feladatokat kell végrehajtani.
Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott elvárása is az, hogy a munkát legalább az eddig megszokott magas színvonalon végezzék.

Jelentős szakmai előrelépést ért el Nesztinger Péter korábbi regionális munkavédelmi igazgató, a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerv megbízott vezetője, akit a nyár közepén az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség munkavédelmi elnökhelyettesévé neveztek ki.





 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.