Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2011. Augusztus 10. 19:59, szerda | Helyi
Forrás: Napló online

Tűz a Grand Canyonban

Tűz a Grand Canyonban

Hajnali fél háromkor érkezett a jelzés a tűzoltóságra, hogy a Grand Canyon Western Pub sörözőből füst szivárog.

A veszprémi tűzoltóságról öt járművel összesen tizenhárom tűzoltó vonult a helyszínre. A bejárati ajtó vasráccsal volt lezárva, melyet a  gyorsdarabolóval eltávolítottak, az ajtót kézi erővel kinyitották. A főbejárattól körülbelül öt méterre lévő pult mögött található hűtőszekrény és a körülötte lévő berendezési tárgyak, burkolatok égtek. A tűz átterjedt a környezetére, az álmennyezetet tartó gerendákra és magára az álmennyezetre is (fagerendák és fa deszkázat voltak). Személyi sérülés nem történt. A tűz körülbelül 12 négyzetméter volt.

A pincében lévő füstöt, füstelszívó ventilátorral távolították el. A tüzet két "D" sugárral történő oltás után kéziszerszámokkal szüntették meg végleg.

A tűzoltóság helyszínen készült képei megtekinthetőek a galériában!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:01, kedd | Sport

Kerkez Milos 19. az idei Golden Boy-listán

Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott játékosa a 19. helyen végzett a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgókat értékelő 2023-as Golden Boy-listán.

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2023. December 05. 12:58, kedd | Belföld

Közvéleménykutatás: Támogatják a magyarok a haderőfejlesztést

A Real-PR 93. november végi közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége egyetért a magyar kormány által kezdeményezett honvédelmi fejlesztési intézkedésekkel.