Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:15, vasárnap | Belföld
Forrás: STOP

Tíz négyzetméternyi helyet foglal a Peugeot új jövő-autója

Tíz négyzetméternyi helyet foglal a Peugeot új jövő-autója

A HX1 névre keresztelt legújabb francia tanulmány 4,95 méter hosszú és 1,99 méter széles. Ráadásul mindössze 1,37 méter magas. A jövő egyterűinek kialakítását előrevetítő modell a Frankfurti Autószalonon mutatkozik be.

HX1 néven mutatja be legújabb tanulmányát szeptember közepén, a Frankfurti Autószalonon a Peugeot, a futurisztikus és hatalmas modell ugyanis a franciák szerint a jövő egyterűinek előfutára. A négyzetcentiméterek híján tíz négyzetméternyi bódéba hat ülést pakoltak három sorban, melyek közül a középső néhány mozdulattal eltüntethető, limuzinokat megszégyenítő kényelmet varázsolva az utastérbe.

A HX1 meghajtásáról a Peugeot saját, úgynevezett HYbrid4 hibrid hajtáslánca gondoskodik, amely főként egy 2.2 literes, 204 lóerős dízelmotorból és egy 95 lóerős elektromotorból áll. Míg előbbi az első tengely, addig utóbbi a hátsó meghajtásáért felelős. A 299 lóerős teljesítmény mellé állandó összkerékhajtás párosul, az ígéretek pedig 3,2 literes átlagfogyasztásról szólnak.

STOP

Címkék: autó

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:31, szerda | Belföld

Katasztrófajelenetek Tolnában, sárfolyam sodorta el az autókat

Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután.

2023. Június 07. 07:00, szerda | Belföld

Augusztus végén megnyílik a felújított Corvin áruház Budapesten

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.

2023. Június 07. 06:58, szerda | Belföld

Álhír, hogy egy magyar KFOR katonának irányított véradásra lenne szüksége

Egyik sérülttel kapcsolatosan sem merült fel eddig szakmai igény irányított véradásra.

2023. Június 06. 14:37, kedd | Belföld

Több mint 150 millió forintnyi hamisított terméket, köztük LEGO-játékot foglalt le a NAV

Hamis LEGO-játékot, szabadidőruhákat és partiszetteket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a 153 millió forint értékűrakományra az M43-as autópályán egy bolgár rendszámú kamionban ellenőrzésekor bukkantak.