Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2011. November 19. 09:24, szombat | Helyi
Forrás: VMRFK

Szomjas volt...

Szomjas volt...

Mindössze 4 doboz sört lopott az a férfi akit szinte azonnal el is fogtak Veszprémben a rendőrök.

November 16-án az esti órákban betörésről érkezett riasztás a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A Kistó utcában lévő üzletközpontban található önkiszolgáló étterembe tört be ismeretlen személy, ahonnan 4 db dobozos sört vitt magával 1.200.- forint értékben.

A kiérkező rendőrök adatgyűjtést követően a közeli lakásáról előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akinél előállításakor volt még egy megbontott doboz az eltulajdonított sörökből. A férfi elismerte a betörést, és mivel adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a közelmúltban ugyanazon étterem sérelmére elkövetett további két betörésért is ő a felelős, továbbá egy élelmiszerüzletbe is megkísérelt bejutni, ezért a Veszprémi Rendőrkapitányág őrizetbe vette.
Lopás miatt indult az ügyében büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:06, szombat | Sport

A házigazda németek sima sikerével rajtolt a torna

A házigazda német válogatott 5-1-re legyőzte az egy félidőn át emberhátrányban játszó skót csapatot a 17. labdarúgó Európa-bajnokság pénteki, müncheni nyitómérkőzésén, a magyar érdekeltségű A csoportban.

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u