Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2011. Szeptember 12. 19:59, hétfő | Helyi
Forrás: VMRFK Sajtószolgálat

Szemtanúk jelentkezését várjuk

Szemtanúk jelentkezését várjuk

Segítségüket előre is köszönjük!

A Veszprémi Rendőrkapitányságra a tegnapi napon délután érkezett a bejelentés, hogy a Veszprém, Stromfeld Aurél utca 9/C szám alatti társasház alagsorában található pincében tűz ütött ki. A rendőrjárőr kiérkezéséig a tüzet a tűzoltóság munkatársai eloltották. A tűz keletkezésének pontos oka és a keletkezett kár nagyságának megállapítása jelenleg is folyamatban van. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati vélemény szerint a tüzet szándékos emberi magatartás okozta és fennállt a reális lehetősége annak, hogy a tűz a társasház lakásaira is továbbterjedjen ezért az ügyben közveszély okozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán..

Kérjük, hogy akik a megadott időben a társasház alagsori pincéjénél bármilyen gyanús személyre vagy eseményre lettek figyelmesek, azt a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható telefonszámon jelezzék, illetve közvetlenül a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályával a 88/428-022-es telefonszámon vegyék fel a kapcsolatot. Segítségüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:06, szombat | Sport

A házigazda németek sima sikerével rajtolt a torna

A házigazda német válogatott 5-1-re legyőzte az egy félidőn át emberhátrányban játszó skót csapatot a 17. labdarúgó Európa-bajnokság pénteki, müncheni nyitómérkőzésén, a magyar érdekeltségű A csoportban.

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u