Városlista
2024. április 15, hétfő - Tas, Anasztázia

Hírek

2012. Április 05. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

A VV4 győztese majdnem a fogát is otthagyta nyereményautójában, amit még az RTL Klubtól kapott. Alekosz figyelmetlensége miatt szenvedett balesetet, a hirtelen fékezés következtében. Az autóban jelentős kár keletkezett.

- Mindig figyelmesen vezetek, igyekszem betartani minden szabályt, azonban ez most kevésnek bizonyult. Hátulról belejöttek a nyereményautómba, amiben jelentős kár keletkezett. Az autóm hátulja teljesen tropára ment, a lökhárító a felismerhetetlenségig roncsolódott. Ezelőtt még sohasem volt balesetem, így nagyon megijedtem. Olyan erővel csapódott belém a kocsi, hogy azt hittem, nem marad épen egyetlen porcikám sem. Az ütközés utáni pillanatban azt sem tudtam, hol vagyok, szó szerint sokkot kaptam - kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki keményen a pénztárcájába nyúlhat, mire megjavítják az autóját, amit egyébként az RTL Klub visszakövetel tőle, hiszen a görög átpártolt a konkurens csatornához.

- Parkolóhelyet kerestem, és amikor végre hosszú idő után találtam egyet, hirtelen belefékeztem, hogy be tudjak állni, erre a mögöttem lévő kocsi belém jött. Egyértelműen az én hibám volt a baleset! Körülbelül kétszázezer forintos a károm, de a végösszeg majd akkor derül ki, ha elhozhatom a szervizből, ám arra még várhatok pár napot, addig jármű nélkül maradok - folytatta az okostojás.

- Nem hívott rendőrt a fiatalember, mivel az ő kára nem jelentős. Pénzt sem kért tőlem, pedig nem álltam volna ellen, hiszen miattam történt a karambol. Kiszálltam, beszéltünk pár mondatot a sráccal, megnéztük, hogy kit mekkora veszteség ért, majd továbbhajtottunk. Nekem természetesen le kellett mondanom minden aznapi programomat - mesélte a napilapnak a szerencsétlenül járt valóságshow-hős.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára