Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. Augusztus 18. 10:45, csütörtök | Helyi sport
Forrás: mkbveszprem.eu

Nincs megállás az MKB Veszprémnél

Nincs megállás az MKB Veszprémnél

Egy kis összefoglaló a csapat heti programjáról.

Hétfőn este ért haza az MKB Veszprém KC a Lemgoban megrendezett tornáról, ma pedig folytatódik az edzések sorozata. Délelőtt a konditerembe voltaki hivatalosak a fiúk, délután először videózás ( a Kiel elleni meccs kielemzése) szerepel a programban, majd után edzés lesz az Arénában.

Szerdán és csütörtökön két-két edzést tart Mocsai Lajos és Csoknyai István a csapatnak, majd pénteken ismét repülőre ülnek a fiúk, hiszen szombaton délelőtt már a Granollers ellen játszanak a Schlecker Kupán. Aznap este levezetésképpen ismnét összecsapnak a Kiel csapatával, vasárnap pedig a helyosztón szerepelnek, remélhetőleg minél későbbi időpontban.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.