Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2011. Július 25. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-Online

Ámokfutó Veszprémben

Ámokfutó Veszprémben

A férfi Veszprém belterületén több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő autóba Suzukijával.

Július 24.-én az esti órákban fogtak el a járőrök egy férfit, aki közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfi Veszprém belterületén közlekedve Suzuki típusú személygépkocsijával, több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő Suzukiba, mely az utolsó ütközés következtében a levegőben átpördülve kerekeire érkezve állt meg. A balesetet követően a férfi kiszállt az autóból, és késsel a kezében fenyegető kijelentések mellett a másik gépkocsiból kiszálló sofőr irányába indult. A balesetben ártatlan vezető a fenyegetés és támadó szándék elől elhátrált, elfutott. A vétlen gépkocsiban utazó két személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutót a balesetet követően a rendőrök elfogták, majd ittasságának megállapítása érdekében kétszeri vérvételre előállították. Gépkocsijának átvizsgálása során abból egy darab gázriasztó fegyver és egy 10 centiméter pengehosszúságú kés került elő, melyet a járőrök lefoglaltak.

A férfi ellen őrizetbe vétele mellett közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 12. 12:37, szerda | Életmód

Múzeumok éjszakája - 450 intézmény mintegy 2500 programmal várja az érdeklődőket

Országszerte 450 intézmény mintegy 2500 programmal várja az érdeklődőket június 22-én a Múzeumok éjszakáján.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket