Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2011. Július 25. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-Online

Ámokfutó Veszprémben

Ámokfutó Veszprémben

A férfi Veszprém belterületén több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő autóba Suzukijával.

Július 24.-én az esti órákban fogtak el a járőrök egy férfit, aki közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfi Veszprém belterületén közlekedve Suzuki típusú személygépkocsijával, több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő Suzukiba, mely az utolsó ütközés következtében a levegőben átpördülve kerekeire érkezve állt meg. A balesetet követően a férfi kiszállt az autóból, és késsel a kezében fenyegető kijelentések mellett a másik gépkocsiból kiszálló sofőr irányába indult. A balesetben ártatlan vezető a fenyegetés és támadó szándék elől elhátrált, elfutott. A vétlen gépkocsiban utazó két személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutót a balesetet követően a rendőrök elfogták, majd ittasságának megállapítása érdekében kétszeri vérvételre előállították. Gépkocsijának átvizsgálása során abból egy darab gázriasztó fegyver és egy 10 centiméter pengehosszúságú kés került elő, melyet a járőrök lefoglaltak.

A férfi ellen őrizetbe vétele mellett közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Június 07. 10:14, szerda | Bulvár

Minden autós rémálma történt meg egy figyelmetlen közlekedővel Budapesten - Videó

Kis híján tragédia lett a szerencsétlen parkolás következménye.

2023. Június 07. 09:31, szerda | Belföld

Katasztrófajelenetek Tolnában, sárfolyam sodorta el az autókat

Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután.

2023. Június 07. 07:11, szerda | Külföld

Zelenszkij: egy hét múlva válnak ismertté a kahovkai vízerőmű felrobbantásának következményei

A kahovkai vízerőmű felrobbantásának következményei nagyjából egy hét múlva, a vízszint stabilizálódása után válnak ismertté - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedden.