Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2011. November 30. 06:04, szerda | Helyi
Forrás: Veszprémi Állatvédő Egyesület

Menhelyi kutyák karácsonya

Menhelyi kutyák karácsonya

Téli sétát szervez az állatbarátoknak a Veszprémi Állatvédő Egyesület, hogy a menhelyi kutyáknak is legyen egy nap ünnep!

A Veszprémi Állatvédő Egyesület, 2011. december 10-én, szombaton14 órára sétára hívjaaz állatbarátokat, gazdikat.Az őszi sétához hasonlóan a Gulya-dombon tesznek a kutyák és az ideiglenes gazdákegy óráskönnyed sétátés közben lehetőség nyílik beszélgetésre, ismerkedésre.

Csatlakoznakaz Alfa Dog Kutyaiskola jólnevelt vagy éppen most nevelődő négylábúi is, valamint a velünk szimpatizáló gazdák.Szóba kerülnekaz éppen aktuális kutyás tapasztalatok, lehet kérdezni a kutyaiskola oktatóitól, illetve az állatvédőketis lehet kérdezni az egyesület munkájáról. Ez a séta a menhelyi kutyák számára már önmagában is ajándék, mert minden velük töltött percért rendkívül hálásak. Ők a mindennapjaikat mini menhelyünkön töltik, valamelyik már évek óta sajnos hiába vár gazdára.

Aki teheti, kérjük lepje meg a kutyáikat és cicákat egy kis finom táppal, egy zacskó jutalom falattal vagy pár konzervvel. Az egyesület kérése, hogy mindenki hozza el ezeket az ajándékokat a sétára, amit utána kivisznek a kennelben váró társaiknak is.

Legyen nekik is Karácsonyuk, gondoljunk rájuk is, akiket elhagytak, kiraktak, akiktől megszabadultak és ezáltal kilátástalan sorsra ítélek. Jelenleg a gyepmesteri telepen és a menhelyen összesen 43 kutya és 10 macska vár szerető gazdára!

Póráz, oltási könyv legyen mindenkinél, szeretettel várunk minden Állatbarátot, olyanokat is, akiknek még nincs kutyájuk, macskájuk, de tervezgetik, hogy szeretnének, olyankokat is, akik önkénteskednének a jövőben, illetve olyanokat, akik csak egyszerűen egyet sétálnának és beszélgetnének.

A helyszín: a Gulya-domb felső szakaszánál lévő parkoló.

Várnakmindenkit szeretettel az állatbarátok!

Galériánkban kedvcsinálónak megtekinthetőek az őszi séta képei!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:06, szombat | Sport

A házigazda németek sima sikerével rajtolt a torna

A házigazda német válogatott 5-1-re legyőzte az egy félidőn át emberhátrányban játszó skót csapatot a 17. labdarúgó Európa-bajnokság pénteki, müncheni nyitómérkőzésén, a magyar érdekeltségű A csoportban.

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u