Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. December 19. 18:18, hétfő | Helyi
Forrás: napló online

Meghalt a múlt héten megütött férfi

Meghalt a múlt héten megütött férfi

A napokban a kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki beverte a talajba a fejét december 10-én az egyik hipermarket étterme előtt, amikor egy ittas férfi megütötte - tájékoztatott a rendőrség.

Ahogy korábbi cikkünken beszámoltunk róla, egy veszprémi hipermarketben szóváltásba keveredett egymással két férfi, és a 42 éves vácrátóti férfi,a vita hevében őt egy alkalommal arcon ütötte.

A rendőrség az ügyben halált okozó testi sértés miatt nyomoz egy 42 éves vácrátóti férfi ellen. Az ütés előtti konfliktust az okozta, hogy egy ittas állapotban lévő férfi salátát vett az ebédjéhez, és a salátabár tolóajtaja a földre esett, összetört. A férfi az okozott kár rendezése nélkül akart távozni, a törzsvendég utána igyekezett és kérte a kár megtérítését. Ekkor érte a váratlan ütés, amely hatására a 49 éves sértett az áruház bejárata előtt a földre esett, úgy, hogy koponyája a talajhoz csapódott. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, amibe később belehalt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható