Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Január 20. 08:52, péntek | Helyi
Forrás: mti

Megalakult a Bakony és Balaton Térségi TDM

Megalakult a Bakony és Balaton Térségi TDM

Megalakult a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Desztinációs Menedzsment Veszprémben.

A csütörtöki veszprémi megnyitón a közigazgatási miniszter kijelentette: a térségi TDM révén megújul a Bakony és a Balaton ezeréves kapcsolatrendszere. Navracsics Tibor hozzátette: bízik abban, hogy Tapolca csatlakozik a 42 település összefogásához.

Lencsés Tamara, a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: a társaság 62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Programtól a térségi TDM-szervezet létrehozására, valamint programjai megvalósítására. A TDM célja a terület idegenforgalmának fellendítése és a turizmus térségi irányításának megszervezése, területe Várpalotától Sümegig húzódik.

A projekt összköltsége 77,1 millió forint, időtartama két év. A fejlesztések fő célja, hogy kialakítsák a térség egységes turisztikai arculatát, növeljék ismertségét, összehangolják az idegenforgalmi kínálatot és megjelenést a belföldi és a külföldi piacon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV