Városlista
2024. április 15, hétfő - Tas, Anasztázia

Hírek

2011. Augusztus 04. 17:05, csütörtök | Helyi sport
Forrás: veszprembarabaskc.hu

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Barabás KC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Barabás KC

A szezon első meccsén biztosan nyert, az alapos változáson átesett veszprémi csapat.

Veszprém Barabás KC-Fehérvár 30:22 (15:11)

Legeredményesebb góllövők: Bulath 7, Mehlmann 6, Emberovics 4, Farkas 3, Borkowska, Szabadfi, Földes V. 2-2, ill. Trischuk 4, Tilinger, Niksevics, Niksics 3 3, Gazdag, Horváth 2-2.

A barátságos mérkőzést 15:30-kor rendezték a Március 15. úti sportcsarnokban. Egymásnak estek a csapatok, már a második percben hetest ítéltek a bírók a fejér megyei csapatnak. Ez is mutatja, hogy a hazai lányok, akik az idei szezontól ebben csarnokban játsszák mérkőzéseiket, keményen védekeztek. A félidő elején még vezettek a fehérváriak, de Gyurka János tanítványai átvették az irányítást, és négygólos előnyre tettek szert a szünetig. (15-11)

A szünet után nehezen lendültek játékba a csapatok, a 3. percig nem is esett gól, a veszprémi lányok a rövid kihagyás után ott folytatták, ahol az előző félidő végén abbahagyták. Míg a hazaiak értékesítették büntetőjüket, addig a vendégcsapat lövéseit sorra védte a Debrecenből érkezett Kiss Éva. Látszott a fehérváriakon a fáradtság, mind támadásban, mind védekezésben egyre pontatlanabbak lettek, így a félidei előnyt megduplázták a Barabás-lányok a találkozó végére. (30-22)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Életmód

MÁV: idén már tizenöt emberéletet követelt a figyelmetlenség és a szabályok megszegése

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: a magyarság lelke vidéken él

A magyarság lelke vidéken él, elsősorban a falvakban és a kisvárosokban, mert sajnálatosan szinte már csak itt élnek a keresztény gyökerű értékek, amelyekkel a magyarság ezer éven át túl tudott élni a Kárpát-medencében