Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:05, péntek | Helyi sport
Forrás: vehir.hu

Kezdődik a Cell Cup

Kezdődik a Cell Cup

Tizenegy ország százötven csapata, 2500 játékosa vesz részt a hetedik alkalommal nálunk megrendezésre kerülő Cell-Cup kézilabda fesztiválon.

A jelentős sportesemény fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, támogatója Veszprém városa. Augusztus 18-24. között megrendezésre kerülő sportesemény Veszprém mellett Ajka, Balatonfüred, Várpalota, Alsóőrs csarnokaiban kerül megrendezésre.

A szervező Gyermekszív Alapítvány elnöke, Süle Nándor kiemelte, hogy Veszprém erre a néhány napra a sportbarátok, sportolók figyelmének középpontjába kerül. És ez idő alatt nemcsak a sportesemények, hanem a város turisztikai látványosságai is figyelmet kapnak.
A záró és nyitó esemény helyszíne az Aréna lesz, ezek kivételével az összes meccs ingyenes. A dobogós helyezést elérő csapatok mellett a legszebb népviseltben érkező vendégeket és a legnépszerűbb csapatokat is díjazzák.

A részletes program elérhető a programajánlónkból!


 

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:01, kedd | Sport

Kerkez Milos 19. az idei Golden Boy-listán

Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott játékosa a 19. helyen végzett a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgókat értékelő 2023-as Golden Boy-listán.

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2023. December 05. 12:58, kedd | Belföld

Közvéleménykutatás: Támogatják a magyarok a haderőfejlesztést

A Real-PR 93. november végi közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége egyetért a magyar kormány által kezdeményezett honvédelmi fejlesztési intézkedésekkel.