Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:05, péntek | Helyi sport
Forrás: vehir.hu

Kezdődik a Cell Cup

Kezdődik a Cell Cup

Tizenegy ország százötven csapata, 2500 játékosa vesz részt a hetedik alkalommal nálunk megrendezésre kerülő Cell-Cup kézilabda fesztiválon.

A jelentős sportesemény fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, támogatója Veszprém városa. Augusztus 18-24. között megrendezésre kerülő sportesemény Veszprém mellett Ajka, Balatonfüred, Várpalota, Alsóőrs csarnokaiban kerül megrendezésre.

A szervező Gyermekszív Alapítvány elnöke, Süle Nándor kiemelte, hogy Veszprém erre a néhány napra a sportbarátok, sportolók figyelmének középpontjába kerül. És ez idő alatt nemcsak a sportesemények, hanem a város turisztikai látványosságai is figyelmet kapnak.
A záró és nyitó esemény helyszíne az Aréna lesz, ezek kivételével az összes meccs ingyenes. A dobogós helyezést elérő csapatok mellett a legszebb népviseltben érkező vendégeket és a legnépszerűbb csapatokat is díjazzák.

A részletes program elérhető a programajánlónkból!


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 13:47, kedd | Bulvár

Féláron vehet gyerekjátékokat a NAV-tól

Rendszeres dilemma, hogy karácsonyra, mikulásra milyen ajándéknak örülnének a családtagok és mikor van idő megvásárolni azt.

2024. Október 22. 10:36, kedd | Külföld

A Fehér Ház mélyen aggasztónak tartja az izraeli katonai mozgásokról szóló titkos hírszerzési iratok nyilvánosságra kerülését

A Fehér Ház mélyen aggasztónak tartja az Irán elleni lehetséges izraeli előkészületekről szóló, szigorúan titkos hírszerzési iratok nyilvánosságra kerülését

2024. Október 22. 10:36, kedd | Sport

Bajnokok Ligája - Újra találkoznak a legutóbbi döntősök

Kedden kilenc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakasza, a harmadik forduló első játéknapján újra találkozik az előző idény két döntőse: a címvédő Real Madrid a Borussia Dortmundot fogadja.

2024. Október 22. 10:35, kedd | Belföld

A Keleti pályaudvaron zavartalan a vonatközlekedés kedd hajnalban

Ismét korlátozás nélkül közlekedhetnek a vonatok a Keleti pályaudvaron kedd hajnaltól, miután a szakemberek hétfőn nem sokkal éjfél előtt befejezték a megrongálódott váltó teljes helyreállítását