Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:05, péntek | Helyi sport
Forrás: vehir.hu

Kezdődik a Cell Cup

Kezdődik a Cell Cup

Tizenegy ország százötven csapata, 2500 játékosa vesz részt a hetedik alkalommal nálunk megrendezésre kerülő Cell-Cup kézilabda fesztiválon.

A jelentős sportesemény fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, támogatója Veszprém városa. Augusztus 18-24. között megrendezésre kerülő sportesemény Veszprém mellett Ajka, Balatonfüred, Várpalota, Alsóőrs csarnokaiban kerül megrendezésre.

A szervező Gyermekszív Alapítvány elnöke, Süle Nándor kiemelte, hogy Veszprém erre a néhány napra a sportbarátok, sportolók figyelmének középpontjába kerül. És ez idő alatt nemcsak a sportesemények, hanem a város turisztikai látványosságai is figyelmet kapnak.
A záró és nyitó esemény helyszíne az Aréna lesz, ezek kivételével az összes meccs ingyenes. A dobogós helyezést elérő csapatok mellett a legszebb népviseltben érkező vendégeket és a legnépszerűbb csapatokat is díjazzák.

A részletes program elérhető a programajánlónkból!


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Életmód

Ferencz Orsolya: az űrtechnológia fontos sarokköve a világgazdaságnak

Az űrtechnológia fontos sarokköve annak, hogy a világgazdaság üzemelni és fejlődni tudjon - mondta Ferencz Orsolya az eddigi legnagyobb magyar repülő űreszköz, a Thermal Guard Assembly (TGA) pénteki bemutatóján Miskolcon.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Életmód

Bodrogi 90 - Gálaműsorral köszöntik a Kossuth-díjas színészt

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok