Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:05, péntek | Helyi sport
Forrás: vehir.hu

Kezdődik a Cell Cup

Kezdődik a Cell Cup

Tizenegy ország százötven csapata, 2500 játékosa vesz részt a hetedik alkalommal nálunk megrendezésre kerülő Cell-Cup kézilabda fesztiválon.

A jelentős sportesemény fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, támogatója Veszprém városa. Augusztus 18-24. között megrendezésre kerülő sportesemény Veszprém mellett Ajka, Balatonfüred, Várpalota, Alsóőrs csarnokaiban kerül megrendezésre.

A szervező Gyermekszív Alapítvány elnöke, Süle Nándor kiemelte, hogy Veszprém erre a néhány napra a sportbarátok, sportolók figyelmének középpontjába kerül. És ez idő alatt nemcsak a sportesemények, hanem a város turisztikai látványosságai is figyelmet kapnak.
A záró és nyitó esemény helyszíne az Aréna lesz, ezek kivételével az összes meccs ingyenes. A dobogós helyezést elérő csapatok mellett a legszebb népviseltben érkező vendégeket és a legnépszerűbb csapatokat is díjazzák.

A részletes program elérhető a programajánlónkból!


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 08:24, vasárnap | Belföld

Honvéd altiszteket avattak a Hősök terén

2024. Július 14. 08:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.