Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Október 25. 20:33, kedd | Helyi
Forrás: Saját tudósítás

Kell egy hely? Kell egy hely! - Képgalériával!

Kell egy hely? Kell egy hely! - Képgalériával!

A ViFi – Veszprémi Fiatalokért szervezete bográcsozós, beszélgetős közéleti PEEKNEEK-re várta a fiatalokat.

Másfél hete forró teával és forraltborral, ma pediga korábbi rendezvényük folytatásaként, a borongós és esős idő ellenére szabadtéri bográcsozással várták a fiatalokat, gördeszkásokat és BMX-eseketegy kötetlen beszélgetésre. A rendezvény résztvevői egyet értettek abban, hogy kell egy hely, egy közösségi hely ahol a fiatalok találkozhatnak egymással és hasznos eltölthetik szabadidejüket.

Janzsó Ádám,a Várfok alapítvány vezetője elmondta,legfőbbcéljuk, hogya döntéshozók és az érdekeltek közötti űrt kitöltsék és érdemi párbeszéd alakulhasson ki.


Az eseményen a deszkások is képviseltették magukat, elmondták, hogy a belvárosközlekedési fejlesztése miattelbontásra került korábbi helyük az országban mindenhol csakSzíkvíz-ként ismerthelyszín, így szinte nincs is lehetőségük a gyakorlásra.Ezzel sokszoros hazai- és nemzetközi bajnokok kényszerülnek más városokba deszkázni, vagy éppen a kilátástalanság miatt felhagyni a sportággal. Párbeszédet kezdeményeznek a város vezetésével, hogyhányatott sorsukra végre érdemi segítséget kapjanak, ehhez kérték a fiatal szervezetek segítségét is.

A esemény résztvevői és alkalmi szakácsai között voltak pl. a Várfok Alapítvány, a veszprémi Civil Ház, az LMP, a Fidelitas, a drogambulancia, az Esélyek Háza,a Mobilitás Közép-dunántúli Reg. Ifjúsági Szolgáltató Iroda tagjai, önkénteseiis.

A jó hangulatú eseményen készült képeink elérhetőek a képgalériában. Katt ide!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.