Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2013. Június 20. 15:21, csütörtök | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

JÁRásŐRök Veszprém környékén

JÁRásŐRök Veszprém környékén

A szolgálatot a 2013. június 18-án megrendezett Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon ismertették.

A szolgálatot a 2013. június 18-án megrendezett Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon ismertette dr. Ipsits Csaba, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője, valamint dr. Marx-Zombor Helga, a kapitányság Hivatalának vezetője.

A JÁRásŐR szolgálat olyan lakossági kapcsolattartáson alapuló rendőrségi szolgáltatás, amelynek célja kifejezetten az állampolgárok biztonságérzetének növelése, áldozatvédelmi, bűnmegelőzési tanácsok, kiadványok közvetítése. A JÁRásŐR szolgálatba beosztott rendőrök elsősorban mozgó szolgálatot látnak el, feladatuk a segítő szerep előtérbe helyezése, a helyi állami, civil, egyházi szervezetek, intézmények, kereskedelmi egységek képviselőivel és a lakossággal történő kommunikáció, a helyi sajátosságok megismerése, és a rendőrség iránti bizalom növelése.

Ezt az újfajta rendőrségi szolgáltatást heti egy alkalommal szervezi meg illetékességi területén a Veszprémi Rendőrkapitányság, településenként 2-3 óra időtartamban. A JÁRásŐR személye a helyi körzeti megbízotton kívül más, a kapitányság állományában szolgálatot teljesítő bűnügyi, megelőzési szakember is lehet.

Forduljon hozzánk bizalommal!

A cikkhez kapcsolódó dokumentum itt érhető el!

Címkék: JÁRásŐRök

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Június 06. 05:00, kedd | Bulvár

Egy Ferrarit féláron a NAV-tól?

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a NAV következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 05. 14:24, hétfő | Életmód

Megjelent a Budapest Bár új lemeze, a Tíz után

Tíz után címmel megjelent a Budapest Bár új stúdióalbuma. A tizenhat éve működő népszerű csapat július 5-én a Budapest Parkban mutatja be friss anyagát.

2023. Június 05. 14:23, hétfő | Belföld

Orbán Viktor a Roszatom vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval - tájékoztatta az MTI-t a miniszterelnök sajtófőnöke.