Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 29. 10:24, hétfő | Helyi sport
Forrás: mkbveszprem.eu

Ismét súlyos MKB vereség

Ismét súlyos MKB vereség

15 gólos vereséget szenvedett az MKB Veszprém a EUROTURNOI-n a 3-ik helyért játszott mérkőzésen.


Ismét súlyos vereség a bronzmeccsen.

 


Rhein-Neckar Löwen - MKB Veszprém KC 39:24 (19:13)


Rhein-Necker Löwen:  Stojanovics (7 védés), Fritz (7 védés) (kapusok), Schmid 3/6, Gensheimer 8/9, Roggisch 2/3, Sesum 1/1, Bielecki 6/12, Lund 3/3, Gunnarson 2/4, Russ 6/7, Müller 2/4, Lijewski 3/7, Groetzki 3/6.

MKB Veszprém KC: Fazekas (8 védés, Alilovic (7 védés) (kapusok), Vilovski 2/4, Gulyás, Iváncsik G. 0/3, Scuhch, Császár 4/4, Iváncsik T. 1/1, Perez 1/3, Vujin 7/16, Korazija 0/1, Ilyés 2/3, Hud 2/4, Terzics 2/6, Sulic 3/4.

A harmadik helyért rendezett mérkőzésen a Rhein-Neckar Löwen volt a Veszprém ellenfele. A találkozót a németek jobban kezdték, de az elején szerzett előnyüket hamar sikerült behoznunk. A félidő közepén 7:7 volt az állás, ezután azonban alaposan beleerősített a Löwen, sorra használták ki, hogy mi a támadásainkat a rengeteg technikai hiba miatt ritkám fejeztük be lövéssel, indításból rengeteg gólt lőttek. Jellemző az első félidőre, hogy bár Fazekas több lövést hárított, a mutatója nem lehetett jobb Stojanovicsénál, hiszen a magyar csapat kapujára 25 lövés ment, míg a németekére összesen 18. Sajnos a rengeteg befejezetlen támadás okozta ezt a nagy különbséget, valamint az, hogy az emberelőnyös helyzetekből kétszer is két gólt kaptunk úgy, hogy egyet sem lőttünk (19:13).

A második félidőben az elején rövid időre felcsillant a remény, hogy közelebb kerülhetünk az oroszlánokhoz, azonban ezen a délutánon sajnos nagyon messze volt a csapat teljesítménye, még az elégségestől is. 22:16 után egyszerűen átszaladtak a csapaton, az ellenfél a góljai nagy részét továbbra is a felelőtlenül ellőtt, eladott labdák utáni lerohanásokból szerezte. Sajnos tartása sem volt a csapatnak, így az utóbbi évek legmegalázóbb vereségét szenvedte el (39:24), így egy hét alatt két bronzmérkőzésen is borzalmas teljesítményt nyújtott az együttes (ráadásul ismét egy lehetséges BL ellenféllel szemben).
A csapat busszal utazik haza, jövő pénteken pedig kezdődik a hazai bajnokság.
 

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.