Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: mti/illusztráció: Fotó: Fővárosi Nagycirkusz

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadóművészeti intézményként kiemelt figyelmet fordít az iskolás gyerekek helyes és hatékony nevelésére, ezért a Kitűnő Tanuló Program keretében lehetőséget biztosít a nyári műsorok, a Rain - Esőcirkusz és a Magic Show ingyenes megtekintésére - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

A programhoz az ország területén működő utazócirkuszok is csatlakoztak, a MÁV-Start Zrt. pedig kedvezménnyekkel járul hozzá az utazáshoz.

Mint írják, a kitűnő tanulók megjutalmazásának hagyománya 2016 óta létezik, az idén is több ezer gondviselő kapta kézhez a Kitűnő Tanuló Program kupont, amely a visszajelzések szerint minden évben sikert aratott a családok körében.

A szülők személyesen a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában vagy online válthatják be a kuponokat, amelynek feltétele, hogy a belépésnél bemutassák a cirkuszi belépő kuponját, a kitűnő tanuló diákigazolványát és bizonyítványát vagy annak másolatát.

Mint kiemelik, vidékről is megéri Budapestre utazni, ugyanis a MÁV-Start Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak 90 százalékos utazási kedvezményt biztosít, egy kísérő pedig 50 százalékos jeggyel utazhat. A kedvezmény igénybevételéhez a Budapestre utazáshoz fel kell mutatni a cirkuszi belépő kupont. Ahhoz, hogy a visszaúton is igénybe vehessék az utazási kedvezményt, le kell pecsételtetni a cirkuszi belépőjegyeket a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál. A kedvezmény csak Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes.

A Kitűnő Tanuló Program kuponjait legkésőbb szeptember 18-ig válthatók be a Fővárosi Nagycirkuszban vagy a programban részt vevő utazócirkuszok pénztáraiban.

Címkék: cirkusz, jutalom, kitünő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.