Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Március 11. 12:44, vasárnap | Helyi
Forrás: balatonfuredma.hu

Halálos kimenetelű verekedés Balatonfüreden

Halálos kimenetelű verekedés Balatonfüreden

Frissítve a rendőrség közleményével!

Ma éjszaka ismét verekedés volt a füredi Macho Pub nevű szórakozóhelyen, amelyben sajnos egy német állampolgár életét veszítette.

A rendőrség az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

2012. március 11-én 04 óra 15 perc körüli időben egy balatonfüredi szórakozóhelyen idáig ismeretlen előzmények után az egyik vendég ütlegelni kezdett egy másik ott tartózkodót, aki ennek következtében elesett és eszméletét vesztette. A kiértesített mentők megkísérelték újraéleszteni, azonban ez eredményre nem vezetett, így a sértett még a helyszínen elhalálozott. Az elkövetővel szemben bűnügyi őrizetbe vétele mellett halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság folytat.

Korábban írtuk:

Ha Füred és disco akkor Macho! Mondják sokan a mai fiatalok közül Balatonfüreden, illetve a környező településeken. Sajnos mára elég negatív elismerést vívott ki magának ez a szórakozóhely a rengeteg verekedés, határtalan duhajkodásoknak köszönhetően. Ma éjszaka ismét verekedés volt, amelyben sajnos egy39 éves osztrák állampolgár életét veszítette.

Reggel még folytatta a helyszínelést a Pub területén a rendőrség. Helyi tudósítónk információi szerint egy balatonfüredi lakos vitába keveredett egy hazánkban élő német állampolgárral, akit kétszer is leütött úgy, hogy az a helyszínen meghalt.

Egy nevének elhallgatását kérő, az eset éjszakáján a helyszínen szórakozó fiatal szerint, a táncparketten történt a dulakodás, ahol is egy 36 éves füredi lakos, bizonyos B. Tamás (több verekedéses ügye volt már, aki egy hirtelen haragú, rossz előéletű füredi lakos) szóváltásba keveredett a feleségével táncoló külföldi állampolgárral. A személyzet már csak arra lett figyelmes, hogy többen a földön fekvő férfi mellett állnak és próbálták újra éleszteni. Sajnos sikertelenül.

A helyszínre kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a rendőrség pedig nekiállt a helyszín lezárásának, a helyzet rekonstruálásának.

A történtekről a rendőrkapitányság részletes információval fog szolgálni a későbbiekben.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható