Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2011. Augusztus 26. 08:29, péntek | Helyi
Forrás: veszpzoo.hu

Guszti, a veszprémi állatkert új jövevénye

Guszti, a veszprémi állatkert új jövevénye

Péntek délután lelkes állatvédők keresték fel munkatársainkat, mert egy néhány napos vadmalacot találtak Balatonalmádiban.

A Veszprémi Állatkert szerepe igen sokrétű, természetvédelmi feladatain kívül, mint ahogy a múlt hétvégén újra bebizonyosodott fontos állatvédelmi funkciót is betölt. Péntek délután lelkes állatvédők keresték fel munkatársainkat, mert egy néhány napos vadmalacot találtak Balatonalmádiban. A kis csíkos kan valószínűleg elkóborolt családjától és a lakóövezetben, az emberek közelében próbált élelemhez jutni. Az apróságot egyik gondozónk vette magához, és neveli otthon. Guszti - ahogy pótmamája nevezi - rendkívül életrevaló kismalac, keveset alszik, sokat eszik és imád gondozójával játszani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 22. 09:50, szombat | Sport

A győzelem tarthatja életben a magyarok nyolcaddöntős álmait

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

2024. Június 22. 09:48, szombat | Sport

Ukrán fordítás és győzelem a szlovákok ellen

Az ukrán válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a szlovákokat a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának második fordulójában, pénteken.

2024. Június 22. 09:47, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja

A német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja