Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2011. November 22. 18:09, kedd | Helyi
Forrás: Saját forrás, Fotó:mti

Gázrobbanás volt ma délután a Pápai úton!

Gázrobbanás volt ma délután a Pápai úton!

A robbanás következtében az épület egyik oldalfala kiszakadt, illetőleg tűz ütött ki.

Ma délután, 14 óra 40 perc körüli időben eddig még ismeretlen okból gázrobbanás történt a Veszprém, Pápai úton lévő Shell üzemanyagtöltő állomás melletti, használaton kívüli autószalon épületében. Nem sokkal a baleset bekövetkezése előtt két szállítómunkás ment be az ingatlanba.

Azt, hogy mi okozta a gázrobbanást, még nem lehet tudni.A bent tartózkodó 52 éves és 35 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A kivonuló tűzoltók a lángokat megfékezték, majd a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszíni szemlét megkezdték.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:06, szombat | Sport

A házigazda németek sima sikerével rajtolt a torna

A házigazda német válogatott 5-1-re legyőzte az egy félidőn át emberhátrányban játszó skót csapatot a 17. labdarúgó Európa-bajnokság pénteki, müncheni nyitómérkőzésén, a magyar érdekeltségű A csoportban.

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u