Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Február 15. 19:45, csütörtök | Sport

Extrém körülmények Cremonában, Gigantikus mezőny Franciacortán

Extrém körülmények Cremonában, Gigantikus mezőny Franciacortán

Extrém körülmények és brutális teljesítmény a cremonai második fordulóban!

Gigantikus 408 fős mezőny Franciacortán a WSK Super Master Series harmadik fordulójában, amelyben több mint 50 ország képviselteti magát.

Intenzív két versenyhétvége követi egymást Olaszországban Gender Tamás Junior számára. A Franciacorta Karting Tracken több új ellenfél is vár a hétvégén a Hungarian Motorsport Academy által támogatott gokartosra az OKJ kategóriában, ahol 98 gokartos rajtol ez alkalommal. Előbb a Cremona Circuit technikás versenypályáján bizonyította rátermettségét a múlt hétvégén.


A nehéz időjárási feltételek között folyamatosan az 5-6. helyezésért harcolt. Öt előfutamból négyet sikeresen teljesített, egy előfutam pedig rajtbalesettel zárult számára az egyes kanyarban. Ennek ellenére kiváló teljesítménye miatt biztos bejutó volt az elődöntőbe és döntőbe.
Az esőben és az emiatt csúszóssá vált pályán végképp érvényesülni tudott a vezetéstechnikai tudás a helyezések elérésében nem csupán az időmérő futamok során, ahol 13. helyezéssel zárt, hanem a döntőben is, ahol 6 helyet javított rajtpozíciójához képest.

Fotó: Sport in photo

– Gender Racing Team –

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.