Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 29. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Esőkabátban a 8-ason

Esőkabátban a 8-ason

Kutyájával ült az út szélén egy nő, rendőrök és orvos is a helyszínre érkezett.

Esőkabátban ült a 8-as számú főút szélén az a veszprémi lakos, akiről egy arra haladó autós tett bejelentést a rendőrkapitányság ügyeletére.

A kiérkező járőrnek az asszony rosszullétre panaszkodott, így hozzá mentőt kértek, majd kutyájának elhelyezéséről is intézkedtek. A nő további ellátásáról az orvosi ügyelet gondoskodott.

A fenti esemény mellett az elmúlt 24 órában rendőreink a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy, sérülés nélküli közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Ezek közül kettő parkolóban, tolatás közben történt, a másik két eset pedig a járművek közúti haladása során.

Kollégáink összesen három körözött személyt fogtak el, egy embert lopás szabálysértése, egy férfit pedig magánlaksértés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe. Egy fiatalkorú személyt eltűnés miatt kerestek a várpalotai rendőrök, felkutatása után nevelőjének adták át.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: