Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Július 27. 06:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Eloltották a királyszentistváni hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Eloltották a királyszentistváni hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Eloltották a királyszentistváni hulladékkezelő központban keletkezett tüzet, amelyben kommunális hulladék égett mintegy négyszáz négyzetméteren szerda délután - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Csondor Henrietta, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte, hogy a 200-220 köbméter, három betonfallal körbekerített hulladéklerakatot a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és két munkagép segítségével oltották.

A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan ellenőrizte a környéken a levegő minőségét, de veszélyesanyag-koncentrációt a mérések nem mutattak ki. A füstgáz-koncentráció egészségügyi határérték alatt maradt - tájékoztatott a szóvivő.

Fotó: Illusztráció - Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.