Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Május 09. 14:12, kedd | Belföld

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Elképesztő, amit a felvételen látható motoros művelt, a rendőrségi autó mindent rögzített.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel is ellenőrzik a közlekedőket. A videófelvételen szereplő motoros figyelmen kívül hagyva a KRESZ szabályait közlekedett, pedig nagyon sok motoros baleset történik az utakon.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a motorosok figyelmét, hogy maradéktalanul tartsák be a sebességhatárokat és a közlekedési szabályokat!

A statisztikák adatai szerint a balesetek egyik legfőbb oka még mindig a gyorshajtás. A nagyobb haladási sebesség jelentősen megnöveli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ilyen esetekben a többszörösére nő a féktávolság is. A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon. Nem beszélve a gyorshajtás lehetséges jogi következményeiről.

Az egyenruhások a jövőben is rendszeresen végeznek sebességméréseket, kiemelt tekintettel a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokra!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.