Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. November 06. 06:27, vasárnap | Helyi
Forrás: Saját forrás

Dream America - egyhetes tanulmányút az USA-ba

Dream America - egyhetes tanulmányút az USA-ba

Egy szerencsés nyertes részt vehet egy egyhetes tanulmányúton az Amerikai Egyesült Államokban a Steverson család vendégeként.

Az American Corner Veszprém „Dream America… and it will happen!” elnevezéssel hirdette meg programját, amelynek végén egy szerencsés nyertes részt vehet egy egyhetes tanulmányúton azUSA-ban a Steverson család vendégeként. A program költségeit 100%-ban az American Corner Veszprém állja.

A programban való részvétel feltételei a magyar állampolgárság, aminimum 16 éves életkor és a jó angol nyelvtudás. A program 2011. október 12-től 2012. június 15-ig tart és két fordulóból áll.

Az első körben több az AC-hez kapcsolódó feladatot kell megoldani, így pl. bemutató videót készíteni és népszerüsíteni, részt venni a rendezvényeken, barátokat hozni, stb. A program második fordulójában egy 5 tagú amerikaiakból és magyarokból álló bizottság dönti el, saját objektív szempontjaik alapján, hogy az első fordulót sikeresen teljesítők közül, ki nyerheti el a tanulmányutat.

A nyertes tanulmányútjára 2012. augusztus utolsó hetében kerül sor, melyről beszámolót kell majd tartani az érdeklődőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható