Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. November 24. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: VMRFK

Bíróság előtt a kutyáját kidobó papkeszi fiatalember

Bíróság előtt a kutyáját kidobó papkeszi fiatalember

A Várpalotai Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást, melynek során hamar beazonosították a kutya gazdáját, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.

Még október végén, Várpalota külterületén, a Cseri erdőn keresztül haladó úton egy arra közlekedő várpalotai férfi lett figyelmes, egy az út mellett, egy kocsi után szaladó kutyára. A szemtanú, aki tagja a „Frakk Várpalota és Környéke Állatvédő Egyesület”-nek gyanút fogott, hogy az ebet abból a kocsiból tették ki éppen, amelyik után szaladt, ezért feljegyezte annak rendszámát. Ezután egy helyszínre hívott barátjának a segítségével sikerült befogni a kutyát, és elhelyezni egy menhelyen, majd az állatbarát értesítette a rendőrséget

A Várpalotai Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást, melynek során hamar beazonosították a kutya gazdáját, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A 20 éves, papkeszi fiatalember a kutya házőrzésre való alkalmatlanságával és gyakori szökéseivel indokolta cselekményét. Az eljáró rendőrkapitányság soron kívül folytatta le a nyomozást, melyet a héten a bíróság elé állítás szabályai szerint fejezett be, így az ügyben hamarosan ítélet születhet.

Ha hasonló esettel találkozik, hívja Ön is a rendőrséget!

Egy kidobott kutya gondolatai, kattintson ide!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe