Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges testvérpárbaj a Hilton-lányoknál!

Beteges testvérpárbaj a Hilton-lányoknál!

Egymást túllicitálva fogyókúrázik Paris és Nicky Hilton. A két szőkeség annyira belelovalta magát a versenybe, hogy már mindkettőjüknek zörögnek a csontjai.

Még a ruhán keresztül is látszanak Paris Hilton kiálló bordái, húgának pedig olyan vézna lett a combja, hogy már alig vastagabb a karjánál. Ismerősök elárulták, hogy a két Hilton-lány egymást lovalja bele a koplalásba, mert azon versenyeznek, hogy melyikük alatt mutat kevesebbet a mérleg. "Az ő világukban mindig is alap volt a nádszálvékony alak, de soha nem érzik elég soványnak magukat - meséli egy ismerősük. - Mostanra odáig fajult a dolog, hogy egész nap szinte semmit nem esznek, a napi adagjuk egy alma és pár szem mogyoró, este meg pezsgőzni mennek, és már két pohártól berúgnak. Többet nem is innának a kalória miatt." Most már a családjuk is aggódik a két lány miatt, mert a beteges testvérpárbajnak nyilvánvalóan az egészségük látja a kárát.

Címkék: paris hilton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.