Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2012. Február 29. 10:21, szerda | Helyi
Forrás: VMKH

A 10 000. ügyfelet köszöntötték a veszprémi Kormányablaknál

A 10 000. ügyfelet köszöntötték a veszprémi Kormányablaknál

A Kormányablak munkatársai minden hétköznap reggel 8.00 és este 20.00 óra között várják az ügyfeleket Veszprémben, az Óvári Ferenc u. 7. szám alatt.

Tóth Éva a veszprémi Kormányablak tízezredik ügyfele. A Pannon Egyetemen dolgozó veszprémi hölgyet Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott és dr. Nagylaki Csilla főigazgató személyesen köszöntötte az Óvári Ferenc u. 7. szám alatt található kormányzati ügyfélszolgálaton kedden, a kora délutáni órákban.

A kormánymegbízott érdeklődésére Tóth Éva elmondta: másodszor jár a veszprémi Kormányablaknál és mindkét alkalommal ügyfélkapuval kapcsolatos ügyet intézett. A kormányzati ügyfélszolgálatot elsőként egy ismerőse ajánlotta figyelmébe, azóta többször tájékozódott már az itt intézhető ügykörökről. Tóth Éva elismerően szólt az ügyintézés gyorsaságáról, a szolgáltatás minőségéről, az ügyfélszolgálat munkatársainak hozzáállásáról.

Az ügyfelek egyébként leggyakrabban utazási költségtérítést, családtámogatási ügyeket, ügyfélkapu regisztrációt intéznek a veszprémi ügyfélszolgálaton, illetve információt kérnek egyéni vállalkozással és biztosítási jogviszonnyal kapcsolatosan, valamint egyéb közigazgatási és jogi kérdésekben tájékozódnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 06:00, szerda | Belföld

Budapestre látogat pénteken a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Február 21. 06:00, szerda | Életmód

Indul a James Blunt-turné, két hét múlva Budapesten lép fel

A franciaországi Rennes-ben kedden elkezdődik James Blunt idei európai turnéja. A világhírű brit dalszerző-előadó március 5-én a budapesti MVM Dome-ban ad koncertet.

2024. Február 21. 06:00, szerda | Külföld

Romániában betiltották az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára

Romániában nagy többséggel megszavazta a képviselőház kedden azt a törvénytervezetet, amely betiltja az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal