Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Június 20. 13:06, szerda | Helyi sport
Forrás: mti

Újabb spanyol játékost igazolt az MKB Veszprém

Újabb spanyol játékost igazolt az MKB Veszprém

Chema Rodriguez személyében újabb spanyol játékost igazolt az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata. A 32 éves irányító az Atlético Madridtól érkezik, és 2015. június 30-ig szóló, hároméves szerződést kötöttek vele.

"Bízom abban, hogy az eddigieknél is jobb csapat alakul Veszprémben - mondta Rodriguez. - Itt eddig is kiváló együttes volt, ám a szerencse hiányzott ahhoz, hogy négy közé kerüljön a Bajnokok Ligájában. Nagyon remélem, hogy az új játékosok a régiekkel kiegészülve igazán eredményesek lesznek."

Rodriguez 1999-től 2007-ig a Valladolidé volt, majd - a sportág történetének addigi legdrágább játékosaként - igazolt az akkor még Ciudad Real néven szereplő Atléticóhoz. Kétszer nyert Bajnokok Ligáját, háromszor spanyol bajnokságot, háromszor Király Kupát. A spanyol válogatottal 2005-ben világbajnoki címet szerzett, míg tavaly vb-bronzot, 2006-ban pedig Európa-bajnoki ezüstöt nyert.

A magyar bajnok a holtidényben már megszerezte az ugyancsak spanyol Cristian Ugaldét, illetve a chilei Marco Onetót a Barcelonától, és a csapaté már az iráni Iman Dzsamali is. Ezen kívül a magyar és a katalán klub tárgyal arról is, hogy Nagy László - aki három év kihagyás után tért vissza a magyar válogatottba - mikor csatlakozhat az MKB Veszprémhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.